DOMINACIJA, AKCIJA UZ ZID - Nekoliko načina da imate BRZINSKI S*KS, osećaćete se fenomenalno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 22:29

DOMINACIJA, AKCIJA UZ ZID - Nekoliko načina da imate BRZINSKI S*KS, osećaćete se fenomenalno

Probajte još noćas ili možda sutra u toku dana!

Odlaganje seksa u momentima kada vam je zaista do toga može loše da se odrazi na libido i seksualni život. Evo kako da to obavite brzinski, a efekat je isti kao i kada traje duže.

Dominantna žena

Lezite na partnera nogama između njegovih, kao da ste vi muškarac u misionarskoj pozi, i radite šta vam odgovara. Osećaćete se super seksi i moćno.

Začinjena doggy poza
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ako volite brzi seks, iskradite se sa partnerom u toalet. Stavite malo lubrikanta kako biste preskočili predigru i odmah krenite u akciju. Licem budite na dole, a jednu nogu malo savijte zbog dublje penetracije.

Hitna sedeća poza

Ako na raspolaganju imate samo pauzu na poslu, onda u ovoj pozi na sebi možete da zadržite veći deo odeće. Skinite mu pantalone, podignite suknju, sedite u njegovo krilo, a cipele neka ostanu na vama.

Akcija uza zid

Nemate vremena? Otkopčajte ga, podignite vašu suknju i oslonite se na zid i spremite se za brzi seks.

Ruke stavite iznad glave, a jednom nogom ga privucite sebi. Ako imate problem sa visinom, prilagodite je tako što ćete da kleknete ili da se savijete, ali ipak ostanite oslonjeni na zid.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.