DOKLE VIŠE? Operacijom je već upropastila butine, a sada je lepa Sofija Rajović uradila i OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKLE VIŠE? Operacijom je već upropastila butine, a sada je lepa Sofija Rajović uradila i OVO (FOTO)

Voli da eksperimentiše sa izgledom.

Atraktivna voditeljka Sofija Rajović voli da menja boje kose, pa je tako do sada bila i plavuša, crvenokosa, crnka...

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Jun 17, 2017 at 6:25am PDT

Iako je nedavno dobila brojne komplimente na račun svog izgleda kada je kosu ofarbala u med plavu boju, Sofiji se to očigledno nije dopalo, pa je odlučila da vrati tamnu boju kose.

A post shared by Sofija Rajovic >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@sofijarajovic) on Jul 14, 2017 at 8:40am PDT

Osim sa kosom, voditeljka voli da "eksperimentiše" i sa svojim telom. Tako je pre mesec dana srpsku javnost iznenadila vest da se lepa voditeljka odlučila za liposukciju butina, koja se, nažalost, iskomplikovala. Pisalo se da su joj butine "unakažene", odnosno da joj je jedna noga veća od druge, te da će zbog greške tužiti kliniku na kojoj se operisala.

Želite punije usne? Razmislite još jednom: Popularni fileri mogu da vas oslepe

Nadamo se da je nakon odlaska kod frizera Sofija konačno zadovoljna svojim izgledom, te da se uskoro neće odvažiti na neku novu promenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.