DEKOLTE U PRVOM PLANU - Svi gledaju u haljinu Dragane Kosjerine, prilično otvoreno, a jedan detalj se posebno ističe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 22:40

DEKOLTE U PRVOM PLANU - Svi gledaju u haljinu Dragane Kosjerine, prilično otvoreno, a jedan detalj se posebno ističe (FOTO)

Prošle godine je bila u nežno žutoj toaleti, a ove je izabrala nešto potpuno drugačije.

Počelo je prvo veče takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024". Takmičenje je otvorio prošlogodišnji pobednik Luk Blek, sa pesmom koja je bila pobednička prošle godine i sa kojom je predstavljao Srbiju na pesmi Evrovizije.

Voditeljski par na glavnoj sceni su Dragana Kosjerina i glumac Slaven Došlo.

Svu pažnju naravno uzela je Kosjerina sa svojom raskošnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toaletom. Svi koji su prošle godine pratili takmičenje sećaju se da je nosila veoma lepu žutu haljinu, a ove godine toaleta je nešto drugačija.

Voditeljkina haljina i frizura dosta podsećaju na osamdesete. Haljina se sastoji iz dva dela, gore od korseta obloženog crnim satenom koji savršeno ističe dekolte, a drugi deo haljine napravljen je od svetlucavog srebrnog materijala koji prati liniju tela uz duboki šlic sa prednje strane.

Kosa je prilično predimenzionirana, a šminka dosta diskretnija gde se ističe jarko crveni karmin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.