Čuveni holivudski zavodnik preboleo rusku manekenku? Sada ljubi njenu koleginicu FOTO

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 08:49

Čuveni holivudski zavodnik preboleo rusku manekenku? Sada ljubi njenu koleginicu FOTO

Trenutno najpopularnija manekenka današnjice Điđi Hadid (28) i glumac Bredli Kuper (48) navodno su u vezi, prenosi "Dejli mejl".

Par je nedavno uslikan u Njojrku ispred jednog poznatog restorana, a kako piše gore pomenuti britanski tabloid, Điđi i Bredli su nakon zajedničke večere otišli u nepoznatom prevcu.

Fotografije potencijalnog para doespele su i do društvenih mreža, a Điđi je za ovu priliku nosila krop top, mini-suknju i "oversajz" jaknu u maslinasto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zelenoj boji.

Podsetimo, Bredli Kuper i ruska manekenka Irina Šajk prethodno su bili u emotivnom odnosu od 2015. do 2019. godine. Par je u tom periodu dobio i ćerku Leu, ali se njihova veza ubrzo nakon toga raspala. Bivši ljubavnici su, prema pisanjima stranih medija, ostali u odličnim odnosima, a Bredli Kuper je konačno prebolio Irinu Šajk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikad srećniji Šon Pen: 20 godina mlađa devojka ga "vratila u život" FOTO

Izvor: B92, 09.Okt.2023

Čuveni glumac Šon Pen (62) uslikan je u sasvim običnoj šetnji sa svojom novom devojkom i koleginicom Olgom Korotjajevom...Kako prenose strani mediji, par je već neko vreme u emotivnoj vezi, a sudeći prema fotografijama ljubav među njima cveta...Šon i njegova 20 godina mlađa devojka su za ovu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.