Crveni kaput Jennifer Lawrence: Praznični autfit sa ogromnom dozom prefinjenosti

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Dec.2023, 15:02

Crveni kaput Jennifer Lawrence: Praznični autfit sa ogromnom dozom prefinjenosti

Crveni kaput Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) je opčinio javnost, a razlog za to je prazničan izgled, ali u seksi izdanju. Jennifer Lawrence je odlučila da nas sve nauči kako da se oblačimo u toku praznične sezone. Prema njenom modnom odabiru, reklo bi se da ne treba mnogo da biste izgledali savršeno. Sve što vam je potrebno je tamno crveni kaput i crna haljina ispod njega. Crveni kaput Jennifer Lawrence: Odeća koju glumica savršeno nosi Poznato je da glumica često nosi kapute u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nijansama, ali su oni veoma jednostavni i klasični. Međutim, fanovi su oduševljeni njenim najnovijim izdanjem. Preveliki crveni kaput Jennifer Lawrence je ukombinovala sa klasičnom crnom haljinom. Glumica se u ovom izdanju pojavila na premijeri pozorišne predstave „Druga pozornica“ (2nd stage) na Brodveju u Njujorku. Ona je za ovu priliku obukla jarko crveni kaput brenda The Row, a ispod njega je nosila usku crnu satensku haljinu do poda. Jennifer je izgled upotpunila crvnim šiljastim štiklama, a celokupan izgled je usavršila zlatnim minđušama koje su fantastično uklopile uz njenu zlatnu boju kose. Crveni kaput Jennifer Lawrence se savršeno uklopio uz glamurozni make up Što se tiče glamurozne šminke popularne glumice, ona se odlučila za suptilni smokey eyes i sa nežno roze obrazima i veoma sjajnim ružičastim ružom. Elegantan, a istovremeno i seksi izgled su upotpunili i uglađeni i ravni plavi pramenovi koje je stavila iz ušiju. Glumica ima savršen modni stil Jasno je da glumica ima veoma istančan modni ukus i da u skoro svakoj prilici izgleda kao prava dama sa dozom ženstvenosti i otmenog seksipila. Međutim, ovaj crveni kaput popularne glumice u usponu je uneo posebnu život u celokupni autfit zbog živopisne grimizne boje. Praznična nijansa je zaista prava inspiracije za kreativne modne odabire, ali ako želite da to bude sa stilom, znate na koga treba da se ugledate. Dia Dipasupil / Staff/GettyImagesEntertainment, Arturo Holmes / Staff/GettyImagesEntertainmentThe post Crveni kaput Jennifer Lawrence: Praznični autfit sa ogromnom dozom prefinjenosti appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Crveni kaput Jennifer Lawrence: Praznični autfit sa ogromnom dozom prefinjenosti

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Dec.2023

Crveni kaput Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) je opčinio javnost, a razlog za to je prazničan izgled, ali u seksi izdanju.. Jennifer Lawrence je odlučila da nas sve nauči kako da se oblačimo u toku praznične sezone. Prema njenom modnom odabiru, reklo bi se da ne treba mnogo da biste izgledali...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.