Coca-Cola Zero Limun – letnje osveženje za nove inspiracije

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Jun.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola Zero Limun – letnje osveženje za nove inspiracije

Leto nam još uvek nije zvanično stiglo, ali i dalje nestrpljivo očekujemo vrele sunčane dane, uživanje na plaži ili u omiljenom kafiću. Topli dani su tu negde, strpite se još malo. Ali budite spremni, leto je vreme za izazove, smele kombinacije i savršeno uživanje… Coca-Cola je i dalje sa vama, spremna da vam upotpuni letnje dane. Zato smo rešili da vas obradujemo uzbudjivom kombinacijom i spojili smo dva omiljena letnja napitka. Da, pogodili ste, u pitanju je kombinacija dobro poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Coca-Cola ukusa i limuna! Ledena čaša prepuna leda i zavodljivi zlatni mehurići koji savršeno osvežavaju. Idelano, zar ne? Coca-Cola Zero Limun je savršena za uživanje pored reke, za preslatku malu bašticu omiljenog kafića u kome uživate sa prijateljicama, za plažu i rashlađivanje ovom eksplozijom ukusa. Uživajte u novom letnjem spoju koji ima nula šećera i nula kalorija. Iskoristite leto na najbolji mogući način, probudite iznova sva čula uspavana zimom i hladnim vremenom, otvorite sebe za nova iskustva i promene jer ćete samo tako uspeti da pronađete ono što je najbolje za vas. I uživajte, ali stvarno, ne dozvolite da vas opterećuju beznačajne sitnice, isprazne priče, birajte društvo i ono što je najbolje za vas. A sigurni smo da to znate, zato smo vam i doneli Coca-Cola Zero limun, da se savršeno uklopi u svaku novu neispričanu priču. Samo vašu!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Šortsevi dubokog struka – Omiljeni modni komad za tople letnje dane

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Jun.2019, 12:14

Leto ponekad zna da predstavlja pravi izazov kada je odabir odevnih kombinacija u pitanju, jer su pred nama dva zahteva, koja moramo ispuniti. Da outfit bude lagan, a istovremeno trendi. Zato nam ova sezona donosi izvesno modno olakšanje. Reč je o modnom komadu, koji je savršen za svaku priliku, baggy...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.