Čisti JETRU za TRI DANA: Skuvala je SMESU od DVA sastojka, odmah osetila OLAKŠANJE, podstiče probavu i cirkulaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 16:56

Čisti JETRU za TRI DANA: Skuvala je SMESU od DVA sastojka, odmah osetila OLAKŠANJE, podstiče probavu i cirkulaciju

Odličan prirodan napitak...

Masna jetra je posledica kako nezdrave ishrane tako i preterane konzumacije alkohola. Veoma je važna za organizam jer čisti krv i podstiče izbacivanje toksina iz organizma, zbog čega ne sme biti previše opterećena.

Kako biste je očistili potrebno je da svakoga dana unosite minimum dve litre tečnosti, vode i čaja bez šećera, a pored ovoga izbegavajte sireve, mlečne proizvode, crveno meso, majonez, slatkiše i hranu koja je industrijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prerađena. Dosta voća, povrća, ribe i belog mesa koje je dozovljeno, pored vode i biljnih čajeva će biti od pomoći u ovoj situaciji, kao i recept od suvog grožđa koji vam preporučujemo.

Grožđice se pokazuju vrlo hranjivom hranom, poput većine oraha, ali danas ćete naučiti pripremiti prirodno piće koje je vrlo učinkovito za sprečavanje bolesti. Grožđice se mogu konzumirati u više oblika, bilo kao pratilac u vašim salatama, jogurtu.

To su delovi prednosti:

Voda s grožđicama može biti veoma zdravo, prirodno piće.

RECEPT:

Prvo operite grožđice. U dve čaše vode koja vri dodajte 100 grama suvog grožđa. Ostavite da se kuva na laganoj vatri 20 minuta, zatim skinite pustite da se ohladi, procedite i možete odmah piti, ali za bolji učinak najbolje ujutru nakon buđenja na prazan želudac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.