Čini nemoguće: Pamela Anderson na crvenom tepihu bez trunke šminke FOTO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 09:53

Čini nemoguće: Pamela Anderson na crvenom tepihu bez trunke šminke FOTO

Hrabro gazi kroz šestu deceniju i odlučna je u nameri da promoviše prirodan izgled.

Glumica i model, nekadašnji seks-simbol, Pamela Anderson (56) u potpunosti je osvojila crveni tepih svojim izgledom kojim je želela da naglasi prirodnu lepotu i i dalje zanosnu figuru.

Na crvenom tepihu prestižnog modnog događaja British Fashion Awards 2023 pojavila se u beloj odevnoj kombinaciji - belim širokim pantalonama, širokoj majici i bež sakou koji je prebacila preko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ramena.

Male srebrne minđuše su sve što je imala od nakita, a kosu je skupila, pa joj je nenašminkano lice bilo u prvom planu. Ovo nije prvi put da se pojavila bez šminke i privukla veliku pažnju; isto je učinila i na Nedelji mode u Parizu, zbog čega je dospela na brojne naslovnice.

"Ne znam, nešto mi je samo došlo, oblačila sam ovu predivnu odeću i mislila sam 'Ne želim da se takmičim s njom. Ne pokušavam da budem najlepša devojka u sobi. Osećam slobodu. Olakšanje je", izjavila je Pamela Anderson za francuski "Vog".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.