Ćerku poznate glumice UNIŠTILI zbog lošeg fotošopa, a kad je STVARNO smršala - tek sad je MRZE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerku poznate glumice UNIŠTILI zbog lošeg fotošopa, a kad je STVARNO smršala - tek sad je MRZE! (FOTO)

Neki ljudi nikad nisu zadovoljni.

Ćerka poznate glumice Olivije Njutn Džon se ponovo našla na udaru mnogobrojnih kritika i osuda javnosti, a razlog je - fotošopiranje!

A FOTOŠOP? "Majo, ISPADOŠE": Pevačica ne posustaje - nova fotka TRESE instagram! (FOTO)

Poznata kao ljubiteljka ovog programa za obradu fotografije, Kloi Latanci redovno objavljuje golišave fotografije na kojima stanjuje svoju figuru, a svoj izgled dovodi do ekstrema.

SUMNJIVE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BUTKICE: Bijonse smršala u Fotošopu, razbesnela fanove (FOTO)

A post shared by Crl_onj_isthefav (@crl_onj_isthefav) on Jun 11, 2017 at 7:46pm PDT

Nedavno je zbog jedne fotografije na Instagramu na kojoj se potkrala fotošop greška naišla na podsmeh fanova. Među njima je bilo i onih koji su je osudili zbog plasiranja nerealnog i neprirodnog izgleda.

A post shared by Equestrian Designs (@equestriandesigns) on Nov 13, 2016 at 10:42pm PST

Ćerka slavne glumice je sada otišla korak dalje te je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj je premršava, a svima su zapala za oko njena anđeoska krila sa porukom "98 odsto anđeo". Vidno sužen struk i ravan stomak na fotografiji upotpunila je i cigara u ustima.

A post shared by HONEY GERMAN (@honeygerman) on Jun 14, 2017 at 4:25am PDT

"Ovo je stvarno nezdravo. Molim te idi pojedi nešto i baci tu cigaretu", jedan je od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAJUKUSNIJI OBROK ZA SAMO PAR MINUTA: Ovaj brzinski sendvič iz tiganja ćete obožavati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 12:21

Sve sastojke sigurno imate kod kuće...Svima se desi da nekada želimo nešto da napravimo na brzinu, ali jednostavno nemamo neku ideju šta. Ovaj recept je pravi spas u takvim danima, što zbog kratkog vremena za koje se pravi, što zbog ukusa koji je zaista odličan...Ćerku poznate glumice UNIŠTILI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.