NAJUKUSNIJI OBROK ZA SAMO PAR MINUTA: Ovaj brzinski sendvič iz tiganja ćete obožavati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJUKUSNIJI OBROK ZA SAMO PAR MINUTA: Ovaj brzinski sendvič iz tiganja ćete obožavati (VIDEO)

Sve sastojke sigurno imate kod kuće.

Svima se desi da nekada želimo nešto da napravimo na brzinu, ali jednostavno nemamo neku ideju šta. Ovaj recept je pravi spas u takvim danima, što zbog kratkog vremena za koje se pravi, što zbog ukusa koji je zaista odličan.

Ćerku poznate glumice UNIŠTILI zbog lošeg fotošopa, a kad je STVARNO smršala - tek sad je MRZE! (FOTO)

Sve što vam treba jeste nekoliko parčadi hleba, crvena i zelena paprika, malo šunkarice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jaje i sir.

A FOTOŠOP? "Majo, ISPADOŠE": Pevačica ne posustaje - nova fotka TRESE instagram! (FOTO)

U tiganju propržite povrće, izvadite sredinu hleba, pa to povrće stavite unutar korica. Zalijte jednim umućenim jajetom, pa prekrijte sredinom hleba koju ste izvadili. Okrenite sendvič da se zapeče i sa druge strane i to je to, vaše ukusno jelo je gotovo.

Pogledajte kako to izgleda u praksi:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.