Ćerka slavne glumice navučena na plastične operacije: Ovako sada izgleda

Izvor: B92, 03.Jan.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka slavne glumice navučena na plastične operacije: Ovako sada izgleda

Kloi Latanci je ćerki slavne glumice Olivije Njutn Džon, uspešan producent, ali i mlada žena koja je zavisna od estetskih operacija. Njen neprirodno uzan struk, prepumpana usta daleko su od slike simpatične tinejdžerke kako se prvi put predstavila.

Kloi je čim je napunila 18 godina počela sa sitnim zahvatima. Oni najupečatljiviji usledili su kasnije, a u stranim medijima navodi se da je do sada potrošila više od pola miliona dolara.

Pre dvadesete godine Kloi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je napumpala usta i sredila jagodice. Usledili su silikoni u grudima, operacija nosa i zatezanje lica. Najdrastičnije je sužavanje struka sa kojim je preterala.

Njena majka s druge strane je sušta suprotnost i u svojoj 69. godini nije ništa "radila na sebi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.