Čarape koje su apsolutni hit ovog proleća, a nosile su ih naše bake FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 11:19

Čarape koje su apsolutni hit ovog proleća, a nosile su ih naše bake FOTO

Iako nisu previše udobne, ovog proleća se vraćaju na velika vrata.

U pitanju su crne najlon dokolenice, koje će ove sezone začiniti modne trendove. Čarape su neizostavan modni dodatak u svim sezonama, pa ih možemo videti na ženama i zimi i leti, ali ovog proleća se samo jedna vrsta izdvaja od ostalih.

U pitanju su crne najlon dokolenice, a za njihov povratak zaslužan je dizajner Džon Galijano.

Nedavno održana revija brenda "Mezon Maržela" (Maison >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Margiela) napravila je pometnju na modnoj sceni, s obzirom na to da smo svedočili grandioznom povratku visoke mode i nadrealističkog izraza koji neguje praktičnost i oslanja se isključivo na dramaturški prikaz realnosti.

Živimo u vremenu u kome je teško prepoznati da li je trend nastao među influenserima ili na modnim pistama. Bilo kako bilo, crne najlon dokolenice uveliko su neizostavan element svakodnevne odeće, a sa čime ih kombinujemo? Izbor je širok. Mokasine? Može. Patike?

Uveliko se diskutovalo o tome. Jedan od atraktivnijih načina stilizovanja je uparivanje sa leopard printom, bilo da je reč o obući ili pak o košulji, sakou ili bundi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.