CVETA LJUBAV ZA TRI ZNAKA: Ova nedelja će im ostati u pamćenju po poletnoj ROMANTICI i uzbuđenju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 12:17

CVETA LJUBAV ZA TRI ZNAKA: Ova nedelja će im ostati u pamćenju po poletnoj ROMANTICI i uzbuđenju

Neka se spreme za ljubavna iznanađenja!

Najsrećniji horoskopski znaci u ljubavi od 10. do 16. jula 2023. godine!

Sve što dozvolimo sebi da naučimo o ljubavi ove nedelje će nam sledeće doneti još više sreće i zadovoljstva. Zato je važno i da pored nekih izazova otvorimo svoje srce i prihvatimo lekcije  koje nam ova sedmica pruža.

Želite da preuzmete inicijativu ove nedelje, Blizanci, dok vas planete pomeraju ka stanju unutrašnjeg mira, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da ćete moći da izrazite nekoliko stvari koje su vam bile na umu. Ova nedelja vas priprema da saopštite partneru nešto što već dugo želite da podelite sa njim. Možda ćete partnera i iznenaditi nekim poklonom koji već dugo želi. Od 10. do 16. jula zvezde vam pružaju mogućnost da shvatite da je za svaki tango potrebno dvoje, pa ćete se i vo više potruditi da unesete romansu i lagane ljubavne korake u svoj „ples“.

Početak nedelje će vam delovati opterećujuće. Čak i vaš partner oseća težinu Plutona koji nas sve ove nedelje izaziva. Primetićete da postoji određena doza neraspoloženja ali važno je da znate da upravo sada treba da iskoristite svoj prirodni šarm i zavodljivu slatkorečivost kako biste relaksirali svog partnera i vaš odnos.

Jednostavnost je je najbolji put za sreću i treba da se klonite tumačenja i reaktivnosti. Čak i ako uđete u neki konfliktsetite se da su stvrai retko kada toliko strašne koliko se nama u nekom trenutku čine. Opustite se i ne uzimajte k srcu baš sve što se događa oko vas.

Sezona vašeg znaka počinje i vi zaista osećate kao lav! I to je sjajno ali kako se vaš partner oseća zbog toga je već drugo pitanje. Može da se desi da nedelja počne burno uz neslaganje i konflikte ali da isto tako iznenada promeni svoj tok i da oboje uz promenu stava postignete ljubavnu harmoniju.

Ako nešto dobro radite onda je to da sa lakoćom nasmejete svog partnera ali i on vas. Smeh je za oboje ultimativni lek i uvek popravlja sve što vam može povrediti srce. Sunčev sekstil Uran vam daje do znanja da ste, bez obzira na to oko čega se raspravljate, izabrali da provedete svoje vreme sa najboljom osobom za vas u ovom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.