ČUDA SU MOGUĆA: Omijena glumica POSTAJE MAJKA U 52. GODINI - saopštila radosne vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 10:30

ČUDA SU MOGUĆA: Omijena glumica POSTAJE MAJKA U 52. GODINI - saopštila radosne vesti

Stižu rode?

Glumica Dženifer Aniston (52) vrhunac slave doživela u seriji "Prijatelji" tumačeći kultni lik Rejčel Grin. Posle dugogodišnje pauze ekipa će se ponovo okupiti i snimiti specijal epizodu.

Prema pisanju portala "Mirror" Dženifer Aniston objavila je važnu vest kada se glumačka ekipa okupila povodom snimanja "Prijatelja". Nastavak kultne serije obradovao je milione širom sveta i kako pišu mediji postoji još jedan razlog zašto će ljude oduševiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nova epizoda.

Izvor za portal "Closer" rekao je da je Dženifer obradivala svoje kolege vešću da će postati majka. Aniston posle dva razvoda odlučila je da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku. Naime, glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i odlučila je da usvoji devojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

"Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju", rekao je izvor.

Početkom 2011. godine, pre nego što se Dženifer udala za glumca Džastina Turoa, pričalo se da planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku sa kojim je bila stalno u kontaktu i finansijski pomagala.

Iako je pre 10 godina demantovala da usavaja dete, izvor kaže da ju je glumica Kortni Koks podržavala u procesu usvajanja koji sad već traje preko godinu dana.

"Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima", zaključuje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Aniston postaje majka u 52. godini

Izvor: B92, 13.Apr.2021

Poznata američka glumica Dženifer Aniston (52), prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin u popularnoj američkoj komediji "Prijatelji", obradovala je dugogodišnje prijatelje i kolege vešću da će postati majka...Ova vest jedna je od udarnih vesti u svetskim medijima. Tako su brojni svetski mediji naveli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.