Dženifer Aniston postaje majka u 52. godini

Izvor: B92, 13.Apr.2021, 11:55

Dženifer Aniston postaje majka u 52. godini

Poznata američka glumica Dženifer Aniston (52), prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin u popularnoj američkoj komediji "Prijatelji", obradovala je dugogodišnje prijatelje i kolege vešću da će postati majka.

Ova vest jedna je od udarnih vesti u svetskim medijima. Tako su brojni svetski mediji naveli da je Dženifer Aniston odlučila da posle dva razvoda usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku i da proces usvajanja traje već godinu dana.

Dženifer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aniston, inače, već godina finansira ovo sirotište. Završetak usvajanja očekuje se u junu ove godine.

"Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima", zaključuje izvor koji prenose svi svetski mediji.

Vest je saopštila kolegama i prijateljima iz serije "Prijatelji", na snimanju nastavka ove popularne serije, koje je ovog meseca počelo, na radost miliona fanova širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Aniston postaje majka – vest koja je odjeknula svetskim medijima!

Izvor: Story, 13.Apr.2021

Najpopularnija zvezda serije “Prijatelji” Dženifer Aniston u 53. godini je posle brojnih ljubavnih brodoloma, rešila da postane majka.

Nastavak na Story...

Dženifer Aniston u 52. godini postaje MAJKA?!

Izvor: 011vodič.com, 14.Apr.2021, 08:01

Rešila je posle dva razvoda da se ostvari u ulozi roditelja. Holivudska glumica Dženifer Eniston (52), najpoznatija po ulozi Rejčel Grin u čuvenoj seriji “Prijatelji”, navodno će postati majka.. Ovo je udarna vest u svetskim medijima. Dženifer se, kako se navodi, odlučila da posle dva razvoda...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.