CRNA I BOJA ŽADA ZA JESEN

Izvor: GlamDama.com, 03.Okt.2011, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA I BOJA ŽADA ZA JESEN

Uz boju senfa, boju šljive,  I boja žada prognozirana  je kao HOT boja za ovu jesen. Ova divna boja dragulja je univerzalno boja za sve, a jos u kombinaciji sa crnom daje bogatu I električnu kombinaciju boja koja odiše jesenjom lepotom. Pratite primer poznatih kao sto su Olivia Wilde I Kim Kardashian koje su već vidjene u kombinaciji ovih boja I izmamile mnoge uzdahe.

 
 
 
 
 
 
 
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << />  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dok na svojoj velikoj turneji po Velikoj Britaniji, Britney Spirs se po Londonu prošetala drzeći za ruku svog dečka Jasona Trawicka u uskoj haljini boje žada sa čisto crnim isečcima. Kelly Roland je nosila crnu Versace haljinu sa detaljem boje žada na pres konferenciju X Factora.

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ova boja je divna na satenu, sto nam je pokazala Kim Kardashian na otvaranju hotela Paris u Las Vegasu, gde je izgledala sexy u pencil suknji boje žada u kombinaciji sa crnom bluzom. Charlotte Casiraghi, ćerka Caroline, princeze Monaka nosila je satensku haljinu sa resama na otvaranje Gucci muzeja u Milanu, u kombinaciji sa crnim sandalama.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na Sass&Bide šou u Londonu, model Poppy Delevigne obukla je svileni sako boje žada preko crnog topa I crnih farmerki za elegantan ali casual look. Selma Blair je prošetala svoje prirodne crne lokne u Roland Mouret haljini boje žada na filmskom festivalu u Veneciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suptilan način da ukombinujete dve boje jeste da kompletno crnom outfitu dodate samo dašak boje žada. Na reviji Ralph Lauren tokom NYFW, Olivis Wilde nosila je crni kombinezon ovog dizajnera u kombinaciji sa pismo tašnom boje žada, dok je Kim Kardashian, obucena u crnu cipku ponosno nosila tasnu boje žada kada je stigla na snimanje The Late Show with David Letterman u Njujorku.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor: Nikolina Stojnović

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.