ČESTITAMO! Naša poznata voditeljka se UDAJE u četvrtoj deceniji! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO! Naša poznata voditeljka se UDAJE u četvrtoj deceniji! (FOTO)

Ima jedan brak iza sebe.

Voditeljka Dušica Jakovljević (36) jedna je od omiljenijih na našoj televiziji. Svojim nesvakidašnjim izgledom i harizmom već dugi niz godina osvaja simpatije svih nas putem malih ekrana. Ipak, o njenom privatnom životu se zna samo onoliko koliko je Dušica spremna da podeli.

UDALA SE ZA KOLEGU: Da li ste znali da je Vuk Kostić NJU voleo pre Jelisavete? (FOTO)

Pre tri i po godine, lepa voditeljka se rastala od bivšeg supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i oca njihovo dvoje dece, desetogodišnje ćerke Anđele i osmogodišnjeg sina Ognjena. Nešto kasnije, preko zajedničkih prijatelja upoznala je sadašnjeg partnera kojeg ne želi medijski da eskponira ali ne krije da je sa njim pronašla sreću.

VELIKO SLAVLJE U PORODICI: Anabela javno PODELILA prelepe vesti! (FOTO)

Dušica je svojevremeno izjavljivala da, bez obzira što joj prvi brak nije uspeo, nije prestala da veruje u ljubav i da je otvorena za ponovnu udaju. Upravo zbog toga, fotografija koju je postavila sinoć je izazvala pravu pometnju. Naime, Dušica na njoj nosi sunčane naočare na kojima piše "Bride" (nevesta), pa su se mnogi zapitali da li voditeljka najavljuje da će ponovo stati na ludi kamen.

Udaje se voditeljka Pinka Dusica Jakovljevic :D pic.twitter.com/YkZqqoa5bH

— FikoR (@FikoR87) May 21, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.