ĆERKA ACE LUKASA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Pevač joj uputio EMOTIVNU poruku, koja je RAZNEŽILA sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA ACE LUKASA DANAS SLAVI ROĐENDAN: Pevač joj uputio EMOTIVNU poruku, koja je RAZNEŽILA sve!

Najvažnija žena u njegovom životu.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas (50), ponosni je otac četvoro dece: Miljane, Lazara, Andreja i Viktorije.

Lepa Miljana, tatina slika i prilika, pored toga što je Acina prva ćerka, prva je i po tome što je pevaču podarila unuku Minju, a Lukas nikad nije krio koliko je naklonjen i posvećen ženskim članovima svoje porodice.

Miljana danas slavi 28. rođendan, a njen ponosni otac joj je tim povodom uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivnu poruku.

Srećan rodjendan mojoj lepotici. @miljana.miljana Sve najbolje ti želim! Zdrava, uspešna i pametna, kao i uvek da mi budeš!!! Tvoj tata!!! ❤❤❤

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 14. Окт 2019. у 1:15 PDT

- Srećan rođendan mojoj lepotici. Sve najbolje ti želim! Zdrava, uspešna i pametna, kao i uvek da mi budeš!!! Tvoj tata - napisao je pevač pored nekoliko fotografija svoje mezimice na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.