CARAMEL OMBRE PRAMENOVI

Izvor: GlamDama.com, 21.Nov.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARAMEL OMBRE PRAMENOVI

Možda su ombre pramenovi okarakterisani kao trend za lenje devojke, ali ne možemo da ne primetimo da je ovaj stil koji ne zahteva mnogo održavanja prilično sladak.
Rachel Bilson, najpoznatija po njenoj ulozi Summer Roberts u tinejdžerskoj drami ’The O.C.’, napravila je od blago posvetljenih krajeva svoj zaštitni znak. R&B pevačica, Jennifer Hudson, skoro je krajeve svoje smeđe kose posvetlila u caramel boju. Uz to, za supermodelima Gisele Bundchen i Chanel Iman i njihovim suncem >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << okupanim pramenovima, svi se okreću.
Privlačnost ovih caramel pramenova je u tome što izgledaju prirodno, i što se ne vidi izrastak posle nekog vremena, i slobodno možete da proredite vaše odlaske frizeru.
Ali morate imati na umu da ovakvu frizuru ne možete napraviti sami, već vam je potrebna pomoć stručnog lica-frizera. Pramenovi se stavljaju na dugačku foliju i farbaju se tako što se počinje od tamnije nijanse pri korenu i postepeno se prelazi na svetlije nijanse ka vrhovima, imajući u vidu dužinu kose i raspored nijansi da bi se dobio što prirodniji izgled. Posle pranja, stavlja se preliv, ali uvek marljivo paziti da krajevi uopšte ne potamne.
Postoje tri glavna pravila za održavanje ovakvih pramenova:
-kosu prati sa šamponom i balzamom za farbanu kosu
-posebno negovati posvetljene krajeve
-krajevi će vam biti podložniji cvetanju, pa imajte na umu da ih redovno kratite.
                                 
 
 
 

 
 
 
                                
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.