Buduća supruga Džordža Klunija: Dama sa stilom

Izvor: B92, 27.Sep.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buduća supruga Džordža Klunija: Dama sa stilom

Dugoočekivano venčanje poznatog holivudskog glumca Džordža Klunija i advokatice Amal Alamudin dogodiće se danas u Veneciji gde pored mladenaca uveliko pristižu mnoge poznate ličnosti.

Amal i Kluni stigli su u Veneciju juče zajedno sa svojim prijateljima, manekenkom Sindi Kraford i njenim suprugom Randeom Gerberom.

Sinoć je održana luksuzna večera u hotelu "Belmond Cipriani“ na kojoj su mladenci izgledali zanosno. Amal je nosila crveni romantičnu haljinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Kluni bio u elegantnom odelu.

Poznati par će sudbonosno da izgovoriti u hotelu sa sedam zvezdica "Aman Canal Grande“ pre nego što počne slavlje i vatromet koji su rezervisani za večernje sate.

Pogledajte kako je izgledao dolazak mladenaca u Veneciju i koju je odevnu kombinaciju za ovaj događaj odabrala svedena i elegantna Amal...

*

*

*

*

*

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.