Brutalno je PRETUKAO, maltretirao, nakon svega Rijana POKAZALA DEČKA, javnost ŠOKIRANA izborom, prati je svuda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 17:29

Brutalno je PRETUKAO, maltretirao, nakon svega Rijana POKAZALA DEČKA, javnost ŠOKIRANA izborom, prati je svuda!

Evo o kome se radi!

Pop zvezda Rijana zvanično ima novu ljubav, a fanovi nisu previše iznenađeni njenim izborom. Nakon višemesečnih nagađanja, potvrđeno je da je pevačica u vezi sa reperom i dugogodišnjim prijateljem Asap Rokijem.

Prema pisanju stranih medija, par je viđen i uslikan u Njujorku, mada to, naravno, nije prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti.

A post shared by peep™🇿🇦 (@peepnite)

Tokom leta, Roki je podržao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačicu tokom promotivne kampanje za njenu kozmetičku liniju "Fenty Skin". On je pomogao Rijani i putem serije video snimaka i intervjua koji su promovisali njen novi brend.

Prijateljstvo i saradnja dvoje muzičara traje znatno duže od nedavne "Fenty Skin" kampanje. Još 2013. godine, Roki se pridružio Rijani na njenoj svetskoj turneji Diamonds. Sarađivali su i na njenoj pesmi "Cockiness" iz 2011. sa albuma "Talk That Talk".

Tokom niza godina, reper je bio glavni Rijanin pratilac na važnim događajima, uključujući i glamurozni godišnji "Diamond Ball, British Fashion Council Awards" (2019) i reviju "Louis Vuitton" u Parizu (2018).

A post shared by peep™🇿🇦 (@peepnite)

Nagoveštaji o vezi pojavili su se početkom ove godine, kad je pevačica raskinula sa Hasanom Džamelom. Podsetimo, pevačica je u nekoliko navrata bila u veoma turbulentnoj vezi sa kolegom Krisom Braunom, koji je svojevremeno i brutalno pretukao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.