Brutalno: Majka je još uvek nevinu prodala za 1.500 dolara muškarcu

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno: Majka je još uvek nevinu prodala za 1.500 dolara muškarcu

Kieu je prvi put prodata kada je imala 12 godina. Iz pakla ju je izvukla glumica Mira Sorvino.

Kada je Kieu imala 12 godina, njena majka joj je predložila da počne da radi. Ali, ne bilo koji posao.

Majka je odvela kod lekara, koji ju je pregledao i dao potvrdu o nevinosti. Zatim je odvela u hotel gde je predala svoje dete muškarcu koji ju je silovao dva dana.

Dve godine kasnije, Kieu je u zloglasnom Svaj Paku, u Kambodži, mestu poznatom po trgovini decom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “raju za pedofile” i seksualnim robljem upoznala glumicu Miru Sorvino koja je s UN-om u Kambodži radila na sprečavanju trgovine decom. Kieu joj je ispričala svoju priču.

Sa 12 godina majka ju je prvi put prodala muškarcu, koji je imao oko 50 godina i troje dece. Cena za njenu nevinost bila je unapred određena – 1.500 dolara. Njena majka je na kraju dobila 1.000 dolara, ali je 400 dolara morala da da žena koja je našla kupca za njenu ćerku.

Novac je iskoristila kako bi isplatila dugove i kupila hranu.

"Nisam znala šta treba da radim i šta se od mene očekuje. Ali, znala sam da to neće biti dobro za mene", ispričala je Kieu kroz suze.

Nakon toga majka ju je opet poslala da radi u bordelu. Kieu nije htela da ide, ali je morala.

"Držali su me kao u zatvoru", rekla je za CNN.

U bordelu je bila tri dana i svaki dan su je silovala tri do šest muškaraca. Kad se vratila kući, majka ju je vrlo brzo poslala u dva druga bordela, a kada je čula da će je majka ponovno prodati i to na šest meseci, shvatila je da mora da pobegne od kuće.

izvor: express.hr

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.