Bred Pit je konačno srećan uz 26 godina mlađu devojku FOTO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 11:04

Bred Pit je konačno srećan uz 26 godina mlađu devojku FOTO

Bred Pit ne krije sreću zbog trenutne veze sa 26 godina mlađom Ines de Ramon, a to je potvrdio i izvor blizak glumcu za magazin "People".

Čuveni holivudski zavodnik (60) i lepa Ines (34) započeli su zajednički život nakon 15 meseci zabavljanja, a da je Pit u srećnoj vezi potvrđuje i izvor blizak glumcu za magazin "People".

"Toliko vremena su provodili zajedno da je Bredu bilo logično da započnu zajednički život", rekao je on, dodajući da je Pit konačno srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i voli da provodi vreme sa Ramonovom.

"Uz Ines je ponovo pronašao sebe. Zaista su divan par, a Bred je jako dobar čovek. Zaslužuje da bude srećan", zaključio je izvor.

Podsetimo, Bred Pit je bio u braku sa glumicom Dženifer Aniston od 2000. do 2005. godine, i drugi put sa glumicom Anđelinom Žoli od koje se razveo 2019.

Ko je Ines de Ramon?

Lepa brineta je završila studije poslovne administracije u Ženevi, ima diplomu nutricioniste, a najviše se bavi dizajniranjem nakita koje nose brojne poznate ličnosti poput Hejli Biber, Kortni Kardašijan i Mendi Mur.

Ines je od 2019. do 2022. godine bila u braku sa glumcem Polom Veslijem, sa kojim je počela vezu 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.