Bred Pit: Brak nije samo parče papira

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Sep.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit: Brak nije samo parče papira

Izgleda da je venčanje Džordža Klunija inspirisalo njegovog bliskog prijatelja Breda Pita da progovori o svom braku.

Nakon dugogodišnje veze s Anđelinom Džoli, Bred Pit je ovog leta stao na ludi kamen. Pedesettrogodišnji glumac, za kojim i dan danas uzdišu žene širom sveta, izjavio je kako brak nije samo parče papira već mnogo više od toga.

Dok je za njegovog kolegu Klunija brak sasvim novo iskustvo, Pit ima iskustva u porodičnom životu. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je na vreme rekao “ne” filmskoj karijeri i shvatio važnost kvalitetnog vremena provedenog s porodicom.

Glumac nastoji da što više bude sa suprugom i decom, a na pitanje o vlastitoj sreći, glumac kaže kako smatra da je sreća uvek bila pojam o kojem dobro treba razmisliti. Pojasnio je da se takav osećaj sastoji od niza ustupaka, događaja, pobeda i gubitaka.

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.