Bizarni manikiri: 8 najluđih trendova u 2016. godini

Izvor: Savršena.com, 19.Dec.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarni manikiri: 8 najluđih trendova u 2016. godini

Mnoge devojke su jednostavno”opsednute” izgledom svojih noktiju, te nas ne čudi što nam je 2016. godina donela veliki broj noviteta u svetu manikira.
Savršen manikir odavno ne podrazumeva samo uredne nokte ili sofisticani francuski manikir – beauty vlogeri i blogeri se neprestano utrkuju kako bi svetu pokazali otkačene, a ponekar i bizarne, ideje za ukrašavanja noktiju.
Od “krznenih” noktiju koji su prvu put predstavljeni na reviji jednog modnog brenda, do mini-bašte >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << koja raste na vašim noktima – predstavljamo vam najotkačenije trendove koji su obeležili 2016. godinu:
Krzneni nokti
 
Pom pom nokti
Nokti poput ogledala
 
“Stakleni” nokti

 
Bašta
 
Naftna mrlja
 
Akvarijum nokti
 
Kristal nokti
 
Izvor: marieclaire.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.