Bizaran trend: visoke štikle za malu decu

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Maj.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizaran trend: visoke štikle za malu decu

Cipele za bebe sa visokom štiklom najnoviju su hit u svetu! Foto: Thinkstock Zovu se Pee Wee Pumps i namenjene su bebama do šest meseci. “Ovih dana, roditlji najviše brinu o stilu – i to ne samo njihovom stilu, već i stilu njihovih mališana! Budući da se modne kompanije sve više i više fokusiraju na decu, čini nam se da ovi klinci ubrzano postaju mali ljudi u trendu sa istančanim smislom za modu, baš kao i njihovi roditelji”, piše u saopštenju na sajtu ove kompanije. Istina, ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << zepice se prave od pamuka, napunjene su sunđerom i nema šanse da se beba povredi na njima, ali pravo pitanje glasi: zašto one uopšte postoje? Zašto ne pustimo bebe da budu ono što jesu – slatke male, nevine bebe?! Budući da ni mi same ne znamo baš savršeno da hodamo u štiklama, iskreno bismo volele da upoznamo osobu kojoj je ova ideja pala na pamet.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Neprihvatljivo: Majke besne zbog najnovijih štiklica za bebe

Izvor: B92, 03.Maj.2015, 15:14

Brend “Pee Wee Pumps” pustio je novu liniju obuće za bebe koje imaju štiklu...Cipelice na štiklu namenjene bebama razljutile su mame širom sveta...Ovaj brend smatra da će ova linija cipelica biti prva moderna stvar koju će moći da nosi vaša ćerka...Modelima su dali različita imena, do “sassy”,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.