Bivša supruga Edija Marfija: Ima 52 godine, petoro dece i pokazala je savršeno telo FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 17:19

Bivša supruga Edija Marfija: Ima 52 godine, petoro dece i pokazala je savršeno telo FOTO

Nikol Marfi (52), bivša manekenka, biznismenka i nekadašnja supruga glumica i komičara Edija Marfija, ne propušta priliku da pokaže rezultate vežbanja i zdravog načina života.

Često deli svoje fotorafije putem Instagram naloga, na kojem je prati skoro milion ljudi. Nikad ne beži od papraca i često deli praktične savete na ovoj društvenoj mreži.

Majku petoro odrasle dece, a od prošle godine i baku, fotografi su snimili u zapadnom Holivudu, gde se Nikol priključila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvu na ručku u ekskluzivnom klubu.

Nikol i Edi bili su par 17 godina, od čega 13 u braku. Razveli su se 2006. godine, a razvod je inicirala Nikol.

Ona je nedavno bila ponovo deo rijaliti serije "Hollywood Exes", koji je i producirala za kanal VH1 od 2011. do 2014. godine, a kao što mu ime govori, okuplja bivše supruge i devojke poznatih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ima 52 godine, petoro djece i savršeno tijelo

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2020, 15:33

Nikol Marfi (52), bivša manekenka, poslovna žena i nekadašnja supruga glumica i komičara Edija Marfija, ne propušta priliku da pokaže rezultate vježbanja i zdravog načina života.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.