Bila sam RAVNA KAO DASKA - Nikolija BRUTALNO ISKRENO progovorila o estetskim korekcijama, evo zbog kojeg zahvata se najviše KAJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 10:17

''Bila sam RAVNA KAO DASKA'' - Nikolija BRUTALNO ISKRENO progovorila o estetskim korekcijama, evo zbog kojeg zahvata se najviše KAJE

Nikolija je otvoreno ispričala šta je sve na sebi promenila.

Popularna reperka Nikolija Jovanović nedavno je podelila na svom Tiktok nalogu video u kojem je na vrlo otvoren način progovorila o svojim estetskim korekcijama.

Ćerka Vesne Zmijanac bila je podstaknuta komentarima o svom izgledu, pa je dobila želju da objasni šta je tačno radila na sebi, kao i zbog čega se kaje.

- Prva stvar koju sam uradila su grudi, bila sam ravna kao daska. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To mi je u 20-tim stvarno pomoglo da se osećam u svom telu, međutim sada u 30-tim nikada ne bih opet radila silikone, prirodne grudi su najlepše - rekla je Nikolija.

Druga ''glupost'', kako navodi, koju je napravila jeste estetska intervencija usta.

- Ranijih godina su materijali bili trajni zbog čega sam izgledala kao patka. Prošle godine sam hirurški izvadila sav taj veštački materijal - objasnila je Nikolija i rekla kako sada ponovo ima svoja prirodna usta - Usta su mi prirodno velika i lepa, ne znam šta mi je to trebalo.

Još jedna intervencija koju je Nikolija imala jeste operacija nosa, koju je, kako kaže, uradila zbog devijacije.

- Nisam imala kompleks, nisam čak ni imala predstavu da nešto nije u redu sa mojim nosem. Svakako, sada kada pogledam slike zadovoljna sam jer ovako je mnogo lepše - rekla je.

Nikolija je takođe dodala da na licu nema filere, a na gornjoj vilici ima vinire, koje kako kaže nikada ponovo ne bi uradila zato što osećaj nije isti kao sa prirodnim zubima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.