Bila je najveća zvezda, ali se UPROPASTILA BOTOKSOM: Nakon serije loših uloga napustila je Holivud, sada se VRAĆA NA VELIKA VRATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2020, 07:33

Bila je najveća zvezda, ali se UPROPASTILA BOTOKSOM: Nakon serije loših uloga napustila je Holivud, sada se VRAĆA NA VELIKA VRATA

Poznata glumica na meti kritika

Pored redovnih komentara na račun njenog lica zanimljiva je i priča i o tome kako je Rene Zelveger (50) napustila film 2010. pa se 2016. vratila glumi u filmu "Beba Bridžit Džouns", a onda se prošle godine vratila na velika vrata na filmsku scenu u filmu "Džudi " i osvojila Zlatni globus.

- Dobila sam loše savete, iznela sam neke loše ideje. Osećala sam se kao da sam u prilično velikoj tami. I veoma tužno. Ali ne smatram da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrošila uzalud život, jer sam mnogo naučila iz toga, a to mi je, pretpostavljam, bilo i potrebno. Naučila sam dosta o tome da prepoznam različite obrasce sopstvenog ponašanja i razumem njihove posledice. Tako da sam jednostavno zahvalna na onome što sam naučila i napravila nešto drugačije... Stigla sam do tačke gde sam se osećala kao da sedim sama pored sebe dok glumim. Posmatrala sam tako sebe i kolutala očima. Zato sam odlučila da odem, postanem zanimljivija i radim nešto drugo - prokomentarisala je Rene odluku da napusti Holivud.

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on Oct 29, 2019 at 2:19pm PDT

I pre velikog povratka stalno se pisalo o glumici, najčešće je to bilo zbog brojnih operacija koje je navodno imala, a koje su stručnjaci ovako komentarisali:

- Njeno lice je bilo prilično prepoznatljivo, sa uskim očima i spuštenim kapcima, i to zbog njenog neobičnog porekla. Zbog oca Švajcarca i majke koja je pola Kven, a pola Laponka, što su etničke manjine u Norveškoj, Finskoj i Švedskoj, Rene ima pomalo "stočnjačko"lice”. Pretpostavljam da je Rene imala plastičnu operaciju kako bi izgledala manje kao Laponka, manje kao Kven i više kao stanovnik Severne Evrope - rekao je pre nekoliko godina za “Daily Mail” Edvard Daton, profesor finske kulture na Univerzitetu Oulu u Finskoj.

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on Oct 9, 2019 at 5:44am PDT

Rene je sve ovo negirala tvrdeći da se jednostavno promenila. A onda je sve zabrinula i premršavom linijom koju je pokazala na Zlatnom globusu.

Kruže glasine i da koristi prevelike količine botoksa. Njeni fanovi smatraju da nije trebalo da bilo šta menja na licu.

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on Sep 20, 2019 at 9:15am PDT

A post shared by Renée Kathleen Zellweger (@reneezellweger_official) on Oct 7, 2020 at 2:36pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.