Bila je VLAŽNI SAN miliona muškaraca, PUTIN joj NIJE ODOLEO, a POGLEDAJTE kako danas IZGLEDA NIKITA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 17:34

Bila je VLAŽNI SAN miliona muškaraca, PUTIN joj NIJE ODOLEO, a POGLEDAJTE kako danas IZGLEDA NIKITA!

Fatalna!

Danas, na pragu pedesetih, Peta živi na daleko od svieta glamura i usmerena je na porodični život.

Serija "La Femme Nikita" na malim ekranima premijerno je prikazana 1997. godine, a pravim filmoljupcima je poznato da  je reč o televizijskoj adaptaciji istoimenog hita čiju režiju potpisuje slavni francuski reditelj Luk Beson.

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson) on Mar 8, 2020 at 1:19pm PDT

Uloga Nikite poverena je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 27-godišnjoj Peti Wilson. Zanimljivo, za spomenutu ulogu na audiciju je pristiglo više od 200 kandidatkinja, no producente je isprva oduševila upravo plavokosa studentkinja glume iz Australije.

Kroz pet sezona i 96 epizoda imali smo priliku pratiti dramatične obrate kako u privatnim, tako i poslovnim životima operativaca tajnog Odela 1. Važnu okosnicu radnje činila je i ljubavna priča između Nikite i njezinog mentora Mihaela Samuelea, kojeg je glumio kanadski glumac Roj Dupuis.

Mnogi obožavatelji serije veruju kako je sjajna hemija između dvoje glavnih glumaca uvelik doprinela popularnosti serije.

- Hemija je bila instantna. To nije nešto na čemu možeš raditi. Kad sam prvi put vidio Petu, delovala mi je vrlo zanimljivo, puno energije i originalno - priznao je svojevremeno Roy.

No, nije bio jedini kojeg je osvojila dugonoga, plavokosa Nikita. Peta Wilson premetnula se u s*ks simbol devedesetih, a zbog uloge fatalne agentkinje poželio ju je upoznati i ruski predsednik Vladimir Putin koji je javno priznao kako je njen veliki obožavatelj.

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson) on Jun 13, 2019 at 2:10pm PDT

Po završetku snimanja serije 2001. godine, Peta se okušala u novim glumačkim ulogama, no ni jedna od njih nije ostvarila zapaženiji uspeh. Prema dostupnim podatcima svoje poslednje pojavljivanje na velikom platnu imala je pet godina, dok se na malim ekranima poslednji put pojavila u manjoj epizodnoj ulozi još 2012. godine.

Te iste godine odlučila se otisnuti u poduzetničke vode, posvetila se dizajniranju donjeg rublja te je u Los Angelesu otvorila prodavnicu "Wylie Wilson". Ipak, piše se kako je ranije ove godine Peta obustavila proizvodnju vlastitog brenda te zatvorila spomenutu prodavaonicu.

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson) on Oct 20, 2019 at 4:51pm PDT

Premda poseduje službeni Instagram profil, glumica na njemu retko objavljuje fotografije, a nije sklona iznositi ni informacije iz svog privatnog života. Poznato je kako iz veze s britanskim rediteljem Damianom Harisom ima 18-godišnjeg sina Marloa. U intervjuu iz 2015. godine priznala je kako ne žali za glumom i svetom glamura budući da joj je prioritet upravo porodica kojoj se posvetila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.