Bil Mari u vezi sa 29 godina mlađom pevačicom

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 12:08

Bil Mari u vezi sa 29 godina mlađom pevačicom

Kako prenosi "The Sun", legendarni glumac Bil Mari (72) navodno je u emotivnom odnosu sa pevačicom Kelis (43).

Glasine o potencijalnoj romansi pokrenuo je sam glumac koji je prošlog vikenda prisustvovao njenom koncertu u Londonu. Da stvar bude zanimljivija, izvori bliski reperki i glumcu su za pomenuti medij istakli da su već neko vreme u bliskoj komunikaciji..

"Sreli su se u Sjedinjenim Državama i pre nego što su krenule glasine među ljudima iz industrije, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se sastaju u Londonu dok su ovde. Očigledno su pogodili. Oboje su viđeni u istom hotelu, a on je već nekoliko puta gledao njen nastup. Ali oboje su prošli kroz nedavne tragedije i imaju tu vezu", rekao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.