Bela Hadid pokazala stvarnost života: Obožavaoci šokirani fotografijom na kojoj prima infuziju FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 17:07

Bela Hadid pokazala stvarnost života: Obožavaoci šokirani fotografijom na kojoj prima infuziju FOTO

Manekenka Bela Hadid živi raskošnim životom i često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa različitih događaja, a sada je prvi put javno govorila o autoimunoj bolesti od koje boluje i otkrila kako provodi vreme između snimanja.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju nastalu u nekoj garderobi i dok joj frizerka namešta kosu, vidi se i kako prima infuziju koja joj se neophodna u borbi sa bolešću.

Hadid (24) je otkrila da ona, kao i njen brat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i majka, boluju od lajmske bolesti.

Reč je o infektivnoj bolesti uzrokovanoj bakterijom Borelija burgdorferi koju prenose zaraženi krpelji. Može da dovede do hroničnog, multisistemskog oboljenja koji može da zahvati svaki organ i dovede do brojnih zdravstvenih komplikacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.