BUKET VEĆI OD NJE: Manekenka Dejana Živković izašla iz porodilišta - Linija NESTVARNA, a tek POKLONI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 13:08

BUKET VEĆI OD NJE: Manekenka Dejana Živković izašla iz porodilišta - Linija NESTVARNA, a tek POKLONI!

Ponosna i srećna mama.

Manekenka Dejana Živković porodila se pre tri dana i na svet donela sina Lava. Ona je danas napustila privatno porodilište sa osmehom na licu i ogromnim buketom ruža u rukama.

Po novopečenu mamu i bebu u bolnicu je došao ponosni tata i suprug, biznismen Filip Simović, koji je doneo puno poklona.

Ogroman buket crvenih ruža specijalno je pripremljen za Dejanu, a manekenka je jedva uspela da drži cveće u rukama, dok je tata držao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosiljku sa bebom.

Dejana je obukla šarenu lepršavu haljinu i samo tri dana nakon porođaja pokazala besprekornu liniju, a zanimljivo je da na licu nije imala ni trunku šminke. Ipak, stavila je velike sunčane naočare, pa je sa svojom porodicom ispozirala okupljenim fotografima.

Podsetimo, Dejana se u tajnosti venčala sa sinom savetnika Ivice Dačića, Filipom Simovićem, a ubrzo nakon svadbe saznalo se i da očekuju prinovu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.