BOJE ZA JESEN/ZIMU 2011/2012

Izvor: GlamDama.com, 14.Okt.2011, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJE ZA JESEN/ZIMU 2011/2012

Lišće pada: braon, sive i narandžaste nijanse rasute su svuda, ali ove tradicionalne jesenje nijanse nisu jedine koje ćete videti ove jeseni. Ove godine, jesen je sva u smelim bojama. Naravno, tradicionalno ćete nositi mnogo neutralnih i tamnijih nijansi kako vreme postaje hladnije, ali tonovi dragulja i vibrantne boje dodaju živost jesenjoj odeći. Evo nekoliko boja koje možete dodati vašem jesenjem look-u:

 
 
 
 
 
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << />  
 
 
 
 
VATRENO CRVENA
Crvena uvek naglašava samouverenost i seksipil, pa ne treba da očekujemo ništa manje ni ove sezone. To je smela, vatrena nijansa koja je bistra i vesela, i dodaje toplinu bilo kom outfitu.
BOJA SENFA
Sklonite hot dogove i perece, ovaj senf je za vašu odeću. Ova boja je najčešće viđana na bluzama i drugim lepršavim komadima. Ipak, trench coat i drugi slični odevni predmeti su već rezervisali ovu boju.
SMARAGDNO ZELENA
I ako se regularne nijanse zelene za jesen, kao što je vojničko zelena, i dalje u modi, obratite pažnju na smaragdne tonove. Za ovom  smelom nijansom  zelene se okreću glave i sigurno će i ostale poznavaoce mode navesti da obrate pažnju.
BOJA ŠLJIVE
I ako nije prolećna sezona, miris ljubičastog se oseća u vazduhu. Nijanse ove boje se nalaze na jaknama, pantalonama, haljinama, i topovima. Kombinacija ove boje sa neutralnim daje savršen spoj.
FUKSIJA
Svi znamo da pink znači ženstvenost, Ali svetla nijansa pink, kao na primer fuksija oslikava pouzdanost. Čak i kao samo dodatak, ova boja daje izjavu. Mala nota električne nijanse, kao što je ova, postaje sve učestalija ove sezone.
KRALJEVSKO PLAVA
Ozbiljno zasićene plave nijanse su stigle. One su smele i svetle, i čine svaki look pogodan za transformaciju za večernji outfit. Ova boja ima glas koji viče jasno i glasno.
BURGUNDY
Boje vina su sjajan dodatak a i omiljeni kada je u pitanju odeća. Lak je da se kombinuje sa ostalim komadima, naročito neutralnim nijansama. Sigurno imate neki deo odeće u ovoj boji , ali ne škodi da nabavite jošneki.

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.