BIO SAM TU I ODLUČIO DA ĆEŠ ME BAŠ TI RODITI! Sin (3) zapanjio majku rečenicom! To je njegovo sećanje na prethodni život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 07:20

"BIO SAM TU I ODLUČIO DA ĆEŠ ME BAŠ TI RODITI!" Sin (3) zapanjio majku rečenicom! "To je njegovo sećanje na prethodni život!"

Svašta se dešava...

Nemali broj ljudi širom sveta veruje da duše dece same biraju u kojoj porodici će se roditi, a za to kao argument navode ono što su sami čuli od dece, što smatraju njihovim sećanjem na prethodni život.

Njihove priče su toliko neverovatne da ćete se naježiti. Zanimljivo je to što su ta deca govorila o prošlom životu upravo u najranijem detinjstvu, tj. do sedme godine. Roditelji su te njihove priče pripisivali bujnoj, dečjoj mašti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali postoje neverovatne podudarnosti koje se ne mogu otpisati tek tako:

Priča majke koja ima trogodišnje dete

- Pripremala sam večeru i kako bih zabavila sina dok hrana bude spremna, dala sam mu da prelistava porodični album. U njemu su postojale fotografije rođaka i prijatelja, tokom niza godina, pa i decenija. Tri minuta kasnije, sin je pritrčao i pokazao mi sliku na kojoj stojim sa mojom majkom. To je bilo oko godinu dana pre nego sam zatrudnela.

- Mama, sećam se tebe u ovoj haljini. Pre slikanja sa bakom iznervirala si se jer si zakasnila na autobus - rekao je.

Pogledala sam ga začuđeno i pitala: "Ma, ko ti je to rekao? Da ti tata nije nešto ispričao?"

- Ne, on to ne zna. Ja sam video i tada sam odabrao da mi ti budeš majka.

Tada se okrenuo i otišao na neku drugu stranu. Ja se dugo nisam oporavila od tog razgovora. Počela sam da zapitkujem druge majke u parkiću o njihovim iskustvima. Zanimalo me da li tako nešto pričaju druga deca. Pokazalo se da se to ipak događa i drugima. Deca su se često prisećala priča iz prošlosti (15 ili 20 godina pre njihovog rođenja) i često su opisivali živote nekog iz rodbine. Ovo je jednostavno neverovatno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.