BILI SU ZAJEDNO PRREKO 70 GODINA: Prvo oglašavanje kraljice Elizabete nakon SMRTI supruga princa Filipa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 16:50

BILI SU ZAJEDNO PRREKO 70 GODINA: Prvo oglašavanje kraljice Elizabete nakon SMRTI supruga princa Filipa

Njene reči pokazuju koliko su se voleli.

Smrt princa Filipa, vojvode od Edinburga i supruga kraljice Elizabete Druge, glavna je vest u celom svetu. Kako je i očekivano, Bakingemska palata se obraća javnosti zvaničnim putem i samo sa važnim informacijama. Međutim, sada je objavljena dirljiva počast njemu.

Portret, na kojem kraljica i princ sede zajedno, objavljen je uz dirljive reči koje je Elizabeta posvetila svom suprugu kada su obeležili zlatnu godišnjicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braka 1997. godine.

- On mi je, jednostavno, bio snaga i utočište svih ovih godina, a ja, i cela njegova porodica, i ova i mnoge druge zemlje, dugujemo mu više nego što bi on ikada tražio, ili što ćemo ikada saznati - rekla je tada.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Dirljivi portret i citat podeljeni su danas Instagramu, zajedno sa rečima: "Na kraljičinom krunisanju 1953. godine, vojvoda od Edinburga se zakleo da će biti "podanik i oslonac njenog veličanstva“.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bio je i ostao moja snaga

Izvor: 011vodič.com, 11.Apr.2021, 09:00

Dugujemo mu više nego što ćemo ikada znati, navodi se u citatu koji je nastao povodom njihove zlatne godišnjice braka iz 1997. godine. Povodom smrti princa Filipa (99) na Twitter profilu britanske kraljevske porodice podeljena je fotografija na kojoj je Filip sa suprugom kraljicom Elizabetom.. U...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.