BAKA (73) SNIMLJENA KAKO PARTIJA NA IBIZI: Ne dozvolite da vas godine zaustave, ovo se dešava jednom u životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 08:22

BAKA (73) SNIMLJENA KAKO PARTIJA NA IBIZI: "Ne dozvolite da vas godine zaustave, ovo se dešava jednom u životu!"

Pokazala da joj godine apsolutno ništa ne znače. Živi kao da ima dvadeset, doteruje se, izlazi i ne odustaje od života.

Baka koja je ušla u osmu deceniju života, stekla je kult zvezde i inspiracije nakon što je snilmljena na omiljenoj destinaciji mladih u Evropi.

Linne Zekis, koja objavljuje na TikTok-u kao @honest_aging, napisala je u viralnom snimku „Klabing u 73. godini. Ne dozvolite da vas godine zaustave! Događaj koji se dešava jednom u životu da vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DJ Fisher-a!“

Na početku videa, Lin se može videti kako pleše u modernoj crno-beloj kombinaciji. U viralnom klipu se našalila da se "sprema u 1.30", što je neuobičajeno i za dosta mlađe na žurkama.

Ona je uputila poljubac u kameru, dok je video prešao u "mod" noćne žurke na Ibici. Ona je uzbuđeno napisala: "Čekaj! Stiže DJ Fisher!"

Starija rejverka je tada okrenula kameru ka sebi i videlo se kako se smeje od uva do uha, sa ogromnim crnim naočarima za sunce. Pumpala je obrazima i mahala glavom u ritmu, dok je okretala kameru da bi pokazala više svoje tačke gledišta.

Fisher, di-džej kojeg je bila uzbuđena što je videla, prokomentarisao je: "SKRBI! i niz vatrenih emodžija, a ona je odgovorila rekavši: „Dajem sve od sebe u ovoj zreloj starosti.“ Drugi, mlađi, rekli su da ne bi izdržali takav težak noćni izlazak, a jedna žena je rekla: „Imam 26 godina i umorim se samo stojeći“.

"Inspiracija. Ako ovako ne starim, ja sam van lige", neko je pohvalio, a Lin je dala nekoliko saveta, napisavši: "Nesa, dobila si ovo. Samo čuvaj svoje zdravlje, mlad način razmišljanja i nastavi da se krećeš ."

Takođe je nastavila: „Smešna stvar je što sam kada sam bila mlađa imala manje energije jer je bilo više zahteva prema meni, ali kako stariš život se opušta ponekad dobiješ drugi vetar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.