BAGATELA ODMOR - 10 dana letovanja za 140e, ručak SAMO 600 dinara! Srbi poludeli za ovim poznatim odmaralištem

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 09:09

BAGATELA ODMOR - 10 dana letovanja za 140e, ručak SAMO 600 dinara! Srbi "poludeli" za ovim poznatim odmaralištem

Ovo mesto je nekada bilo vrlo popularno, ali je vremenom izgubilo na značaju zbog rasta popularnosti grčkih destinacija.

U Bugarskoj se nalazi jedno letovalište koje je pravi raj za srpske turiste - Sunčev breg. 

Cene letovanja u Bugarskoj su veoma povoljne i mogu varirati u zavisnosti od smeštaja, udaljenosti od atraktivnih mesta i opcija ishrane.

Domaće agencije nude pristupačna desetodnevna letovanja već od 140 evra po osobi u julu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cene su još niže tokom septembra i juna.

Najpoznatije mesto u Bugarskoj je upravo Sunčev breg, turistički kompleks koji privlači preko milion turista svake sezone.

Nastao je kao vikend destinacija za Bugare, ali je tokom vremena postao izuzetno popularan.

Nalazi se u blizini grada Nesebar, koji je pravi muzej na otvorenom.

Sunčev breg se prostire na plaži dugačkoj 5 kilometara, sa sitnim zlatnim peskom. Crno more ima prijatnu temperaturu od oko 26 stepeni tokom letnjih meseci.

Ovo mesto je idealno kako za porodice sa decom, zbog svoja dva ogromna akva parka, tako i za mlade koji žele da uživaju u noćnom životu, diskotekama i klubovima.

Iako Sunčev breg nema skrivene uvale, divlje plaže i tirkizno more kao neka grčka letovališta, pruža priliku za opuštanje bez stresa i gužve.

Takođe, jedna od prednosti ovog mesta su niske cene. Ručak za dvoje u prosečnom restoranu košta oko 3.300 dinara, dok je u jeftinijem restoranu moguće ručati za samo 600 dinara.

Cene namirnica u marketima su takođe veoma povoljne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.