Atraktivna manekenka uživa na sunčanoj plaži u odeći Deda Mrazove ljubavnice FOTO

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 18:57

Atraktivna manekenka uživa na sunčanoj plaži u odeći Deda Mrazove ljubavnice FOTO

Atraktivna italijansko-američka manekenka Klaudija Romani (38) uživa u božićnim radostima.

Zgodna Italijanka se zbog karijere iz rodne zemlje preselila u Dansku, odakle je otišla u Veliku Britaniju, a u poslednje vreme provodi se uživajući na plažama u Majamiju.

Ova seksi manekenka se pojavila na naslovnim stranama magazina "GQ" i "Maxim", a "FHM" je 2006. godine svrstao među 100 najseksi žena na svetu. Od 2010. godine živi u Majamiju na Floridi, a prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine je postala američka državljanka. Sada su je paparaci uhvatili na peščanom "Saut Biču" u božićnom izdanju.

Obukla je mali crno-ljubičasti bikini uz koji je kombinovala ljubičastu kapu Deda Mraza. Na plažu je ponela i jarko roze peškir pa se opuštala uživajući u mirnom zalasku sunca na plaži pritom izgledajući poput seksi ljubavnice Deda Mraza.

Osim manekenstvom, ova seksepilna Italijanka radi i kao fudbalski sudija, ima položenu licencu i može da sudi elitni rang italijanskog fudbalskog prvenstva. Ranije je jednostavno objasnila šta je privlači kod suđenja:

"Trčanje po terenu sa tim igračima i donošenje odluka jednostavno je neodoljiva prilika", rekla je Romani, koja je vatrena navijačica kluba "Milan".

Romani je ranije bila poznata javnosti kao bivša devojka legendarnog penzionisanog fudbalera Filipa Pipa Inzagija, a danas je verena za Krisa Vehovca koji je zaslužan za njene brojne seksi fotografije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.