Atraktivna Šveđanka vozi kamion, upravlja bagerom, puca...

Izvor: B92, 18.Jun.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraktivna Šveđanka vozi kamion, upravlja bagerom, puca...

Angelika Larson je mlada devojka iz Švedske koja zbog svog zanimanja ide ruku pod ruku s mnogim muškarcima. Atraktivna Angelika vozi kamion, upravlja bagerom, puca iz puške, izuzetno dobro izgleda, a osim talenta za vožnju, voli i adrenalinske sportove.

Bilo da je u pitanju put ili voda, ona se izvrsno snalazi i, a njena priča ovih dana kruži evropskim internet portalima.

Bavi se pretežno muškim poslovima, ali je izuzetno uspješna.

"Moj hobi je moj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posao. Volim izvrsnu kondiciju i trudim se da se dobro hranim da bih mogla da se nosim s fizičkim zadacima s kojima se susrećem", kaže Angelika.

Ona je počela da vozi teretna vozila kada imala samo 19 godina.

"Možda će zvučati smešno, ali moj san je da putujem svetom i upoznajem različite puteve, kao i da testiram nove kamione", kaže ova Šveđanka.

Ističe da želi da pokaže devojkama da mogu da se bave istim poslom kao i muškarci.

Angelika svoje fotografije svakodnevno objavljuje na Instagramu i ima veliki broj pratilaca. Mnogi ističu da njen izgled ostavlja bez daha.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.