Izvor: Blic, 17.Jun.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„MUŠKI“ POSAO Ova atraktivna plavuša izgleda tako top model, ali iznenadiće vas ČIME SE BAVI (FOTO, VIDEO)

Anđelika Larson je mlada djevojka iz Švedske koja zbog svog, netipično "muškog" zanimanja privlači veliku pažnju. Naime, ona vozi kamion i bez problema može da parira brojnim muškim kolegama na autoputu, ali istovremeno je neverovatno lepa i zgodna, toliko da bi mogla da se snađe i na modnoj pisti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Atraktivna Šveđanka vozi kamion, upravlja bagerom, puca...

Izvor: B92, 18.Jun.2018, 10:37

Angelika Larson je mlada devojka iz Švedske koja zbog svog zanimanja ide ruku pod ruku s mnogim muškarcima. Atraktivna Angelika vozi kamion, upravlja bagerom, puca iz puške, izuzetno dobro izgleda, a osim talenta za vožnju, voli i adrenalinske sportove...Bilo da je u pitanju put ili voda, ona se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.