Astrološkinja UPOZORAVA - 5. mart DONOSI OPASNOSTI! Potrebna je DISCIPLINA, najveći udarac za one koji DUGUJU novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 17:29

Astrološkinja UPOZORAVA - 5. mart DONOSI OPASNOSTI! Potrebna je DISCIPLINA, najveći udarac za one koji DUGUJU novac

Posebno obratite pažnju ako vas čeka donošenje važne odluke. Budite fokusirani i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Mesec u znaku Jarca treba da posmatrate kao plan za svaki dan u celoj godini. Uvedite korisne rituale i izbegavajte loše navike.

Jutarnji časovi su ključni za sutrašnji dana. Astrolozi savetuju da ga započnete meditacijom, jogom, vođenjem dnevnika, čitanjem ili jednostavnim ćaskanjem sa dragom osobom uz kafu. Ova energija će doprineti vašim daljim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postupcima, a dalji postupci mogu da donesu velike promene koje će vam obeležiti 2024. godinu.

Astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas otkrila je šta možemo očekivati 5.marta.

- Od utorka Mesec će biti u znaku Jarca što će doneti energiju fokusa i ozbiljnosti, hladnoće i smirenosti. Ovaj dan iskoristite za aktivaciju dugoročnih planova i završavanje obaveza koje su vam naporne i zahtevne. Imate potrebnu snagu i disciplinu da izdržite i veći napor nego obično. Imate potrebu da se distancirate ali i osećaj samoće.

Ukoliko vam je potrebna podrška neke zvanične institucije onda je ovo idealan dan da zatražite pomoć ili rešite neke probleme koji vas duže vremena opterećuju. Ovo je dan za konkretizaciju i realizaciju važnih planova. Budite sistematični, odgovorni i organizovani - rekla je astrološkinja.

Jarac je kardinalni zemljani znak. Simbolizuje energiju zemlje, pomažući vam da se povežete sa ovim elementom u vašim životima. Sezona Jarca vam pomaže da se osećate fokusirano, bistre glave i spremni da prihvatite bezbroj izazova koje život postavlja. Ova energija je podsetnik da sa pravim fokusom i odlučnošću možete da postignete bilo šta.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.