Antonio Banderas sa 20 godina mlađom devojkom u krevetu proslavio osmu godišnjicu veze FOTO

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 08:16

Antonio Banderas sa 20 godina mlađom devojkom u krevetu proslavio osmu godišnjicu veze FOTO

Glumac Antonio Banderas (61) i njegova devojka, bankarka Nikole Kempel (41) su u belim ogrtačima i okruženi crvenim balonima, proslavili osmu godišnjicu veze.

Par je svoju sreću rado s obožavaocima na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nikol i Antonio započeli su svoju vezu 2014. godine, a glumac je u jednom intervjuu opisao kako mu je spasla život. Naime, glumac je doživeo srčani udar, a u pravom se trenu kraj njega našla Nikol koja ga je spasila i pružila mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvu pomoć.

"Kada su počeli simptomi jasno sam znao što se događa. Stavila mi je jedan od onih aspirina na jezik i to mi je spasilo život", rekao je za španske medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Banderas sa 20 godina mlađom djevojkom u krevetu proslavio osmu godišnjicu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2022

Glumac Antonio Banderas (61) i njegova djevojka, bankarka Nikole Kempel (41) su u bijelim ogrtačima i okruženi crvenim balonima, proslavili osmu godišnjicu veze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.