Andrija Kuzmanović SE PREPOLOVIO: Glumac otkrio KAKO je skinuo preko 30 kilograma - Alkohol dosta odigra

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 14:27

Andrija Kuzmanović SE PREPOLOVIO: Glumac otkrio KAKO je skinuo preko 30 kilograma - Alkohol dosta odigra

Glumac napravio pravu transformaciju kada je njegov fizički izgled u pitanju!

Andrija Kuzmanović (39) pojavio se u jednoj domaćoj emisiji i iznenadio transformacijom.

Popularni glumac je smršao preko 30 kilograma, a sada je otkrio i kako je uspeo u tome.

- Čekam dve uloge sada koje ne trpe više onu kilažu i ne trpe više onaj stil života, tako da ove godine ulazim u ‘srednjake’ od 40 godina. Nemam više šta da pokažem sa onom kilažom. Skinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam između 28 i 31 kilogram. Ali nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan, da uveče radim i posle toga idem u bife. Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu - rekao je glumac.

Inače, u avgustu prošle godine odjeknula je vest da je glumac dobio sina sa svojom bliskom prijateljicom , ali on o sve do skoro nije želeo o tome da govori, te se nije preterano oglašavao u medijima, a isto tako se nije pojavljivao u javnosti. Andrija je sada pričao o nasledniku Ignjatu.

- Postao sam otac jednom Ignjatu, to je zaista lepa stvar, verujem da je i on doneo neke promene u moj život, što se tiče psihofizičkih promena - rekao je Andrija u emisiji "Ekskluziv night", a mreže su se nakon ovog pojavljivanja usijale.

Ne znam šta se desilo Andriji Kuzmanoviću, ali samo nek nastavi da mu se dešava 🥵🥰 pic.twitter.com/8hE717rGQg

— Nina Krunić (@nina_krunic) February 29, 2024

- Ne znam šta se desilo Andriji Kuzmanoviću, ali samo nek nastavi da mu se dešava - stajalo je u jednoj od objava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.