Anđelina Džoli ponovo na sudu zbog filma “U zemlji krvi i meda”

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Avg.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli ponovo na sudu zbog filma “U zemlji krvi i meda”

Oskarovka Anđelina Džoli muke muči sa svojim režiserskim prvencem “U zemlji krvi i meda”, nakon što opet mora da izađe pred sudiju i da brani film za koji govore da je plagijat.

Naime, novinar Džejms Bradok koji je i prvi put tužio glumicu za plagijat i izgubio, podneo je žalbu na sudijsku odluku i tako ponovo pokrenuo tužbeni proces.

Da stvar bude još gora, ovaj novinar navodi i kako glumica nije dobro prevela knjigu pa je tako ostvarila niz grešaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u samom predstavljanju priče na filmu.

“Moja knjiga zapravo govori o izdaji, patnji i ljubavi, a ona ga je napravila o ratu i silovanju”, naveo je između ostalog Bradok.

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.