Ana zabrinuta zbog ĆERKINOG PONAŠANJA, traži pomoć! Ono što je SAZNALA ostavilo ju je bez teksta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 11:51

Ana zabrinuta zbog ĆERKINOG PONAŠANJA, traži pomoć! Ono što je SAZNALA ostavilo ju je bez teksta (FOTO)

Nije očekivala da je to razlog.

 Pevačica Ana Nikolić podelila je sa svojim obožavateljima fotografije sa ćerkicom Tarom, a ono što je napisala u opisu istih iznenadilo je mnoge, te pokrenulo lavinu komentara.

 - Da li samo moje dete ne voli pod 1. lutke - bebe, pod 2. Barbike... I jako je nerviraju, ali zato zna sve dinosauruse! Bolje od nekog profesora zoologije... Strašno! Pitam.... - navela je Nikolićeva uz fotografiju.

Da li samo moje dete ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voli pod 1.-lutke -bebe,pod 2.Barbike....i jako je nerviraju,ali ZATO ZNA SVE DINOSAURUSE ... bolje od nekog profesora zoologije....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅Strasno!!!Pitam....

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Oct 22, 2020 at 3:42am PDT

 - Moja nekako najviše voli kablove svih vrsta i utičnice.  - Čitala sam negde da je to pokazatelj inteligencije. - To znači da je inteligentnija, moj Andrej je voleo avione samo, a sad završava naftni faks... - neke su od brojnih poruka koje se mogu pronaći ispod ove Anine objave.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.