Akcenat na boji - trend za proleće 2011

Izvor: GlamDama.com, 31.Mar.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcenat na boji - trend za proleće 2011

Zaboravite sve boje koje deluju ''prašnjavo'' ili mutno. Ovo proleće je u stilu ''što smelije i svetlije - to bolje'' . Ono što je najinteresantnije od svega je neočekivana kombinacija ''vatrenih'' boja: roze i narandžasta, tirkizna i jarko žuta, svetlo zelena i smaragdno zelena. Ova paleta nijansi stvara neodoljivo dobar kontrast, i nešto na šta nismo baš navikli da vidjamo.
Verovatno se pitate kako da sve te boje uskladite. Birajte tonove, pogledate kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << to izgledalo na revijama Max Mara, Louis Vuitton, i Diane Von Furstenberg. Ili jednostavno zavrtite točak sa bojama i probajte kontrast. Dve boje -ok, tri - najbolje i izaberite nijanse koje odgovaraju boji vašeg lica. Cipele i tašne neka budu u neutralnim bojama u tom slučaju, takodje usne neka budu bez ruža, dovoljan je svetlucavi sjaj a frizura neopažena ali uredna.
 
 
 
 
 
 
 
                           
 
                             
 
 
 
 
 
 
 
                            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                               
 
 
 
 
 
 
                                      
 
 
 
 
                                     
 
 
 
 
                  
 
 
 
                                            

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.