Adrijana Lima je ponovo VIKTORIJIN ANĐEO! Nove fotografije ZBUNILE sve - Zašto je KRIJU?  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 11:14

Adrijana Lima je ponovo VIKTORIJIN ANĐEO! Nove fotografije ZBUNILE sve - "Zašto je KRIJU?" (FOTO)

Manekenka je ponovo zaštitno lice brenda.

Adrijana Lima je jedan od najpopularnijih "Viktorijinih anđela". Ona je ovu titulu nosila od 1999. do 2008. godine i od svih lepotica koje su nosile krila najduže je bila "anđeo".

Petnaest godina kasnije – ona se vratila!

Brazilska manekenka je zaštitno lice nove kampanje za parfem Heavenly.

Nova parfemska voda sadrži note voća i belog cveća – frezije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lotosa i jasmina. Ostale note su mošus, kremasta sandalovina i burbonska vanila. Heavenly kolekcija takođe uključuje parfemsku vodu Heavenly Dream Angel, miris koji ima note nektara maline, kristala ambera i mošusa. U kampanji koju je snimio fotograf Sølve Sundsbø, Lima je obučena u prozračnu žutu haljinu.

"Čast je što se globalna ikona vratila kao lice naše nove kampanje parfemske vode Heavenly. Adrijana nije samo voljeni deo porodice brenda, već ona takođe obuhvata suštinu koja ovaj miris čini omiljenim. Kao i uvek, Adrijanina zanosna energija na snimanju ove kampanje odvela je glamurozan i blistav osećaj ovog mirisa na sledeći nivo i jedva čekamo da ga podelimo sa svima", rekla je Trejsi Deleu, potpredsednica kreativnog sektora za "Victoria's Secret".

Međutim, ono što je zbunilo sve je, to što je prelepa manekenka sakrivena u žutom tilu, pa se samo nagoveštava njeno lice, ali i telo.

Inače, "skrivanje tela" su takođe mnogi povezali sa viškom kilograma koji je manekenka dobila tokom drugom stanja. Mediji su masovno delili negativne komentare na račun njenog izgleda koji su se nizali na društvenim mrežama.

Ovi komentari nažalost nisu izostali ni kada je nova kampanja u pitanju.

"Ona se ne vidi", "Ovo nije Lima nego njen nagoveštaj", "Kakva propuštena prilika da je prikažu u punom sjaju"... komentarišu oni kojima nikad nije dosta slavne lepotice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.