ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku zna kako da POSTUPA prema ŽENI, uz njega sve ide kako treba

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 18:56

ALFA MUŽJAK! Muškarac rođen u ovom znaku zna kako da POSTUPA prema ŽENI, uz njega sve ide kako treba

Ne voli igrice, a ako te zavoli, nemaš brige...

Ukoliko ste u potrazi za alfa mužjakom, muškarcem koji će da vam da slobodu, a u isto vreme bude vaš oslonac i sigurna luka, onda je za vas Bik. Nema toga što ne mogu postići ukoliko su zainteresovani, veoma su ambiciozni i sigurno da nikada nećete morati da ih motivišete da postižu golove u životu. Bitno je samo da budete deo njihovog života i da im takođe uzvraćate ljubavlju i odanošću.

Mogu biti veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdoglavi u nekim situacijama ili opsednuti karijerom, ali ono što je takođe veoma bitno je da ih razumete u ovim situacijama.

Kako razumeti muškarca rođenog u znaku Bika

Kada je muškarac Bik u pitanju neophodno je da znate da je on izuzetno tvrdoglav,  u svakom smislu te reči. No to ne znači  uvek i nesto loše, jer ova osobina muškarca Bika  čini jedinstveno upornim i muškarac Bik  će završiti sve što je počeo. Ovaj gospodin je veoma oprezan i obazriv  u životu i iz predostrožnosti uvek ide na sigurno. Avanturu će ovaj muškarac uvek žrtvovati zarad praktičnih stvari i iz razloga što ne voli promene. Jedino kada je siguran pokazuje svoje pravo lice.

Muškarac Bik napornim  radom  stiže do onoga  što ima i može biti sebičan kada je reč o njegovim omiljenim stvarima, tako da postoji  granica  koju sam postavlja, a vezano za to šta će podeliti sa vama. On nije škrt, rado će podeliti lepe trenutke sa partnerkom i  prijatljima.  Ispod  njegove mirne i naizgled staložene prirode, krije se velika upornost.  I jos nešto, ukoliko pozajmite stvar od ovog muškarca, postarajte se da istu vratite u skladu sa dogovorom.

Zemljani, snažan  i jak, muškarac Bik u životu i ljubavi voli da se prepusti svim blagodetima. Izuzetno je  senzibilan  te bolje reaguje na suptilne i nežne dodire nego na grubosti. Kada je zaljubljen sva njegova mudrost nestaje i tada je spreman na svakojake ludosti. Veoma voli da je zaljubljen i da ima nekoga pored sebe, to predstavlja jak motiv u svemu [to radi. Njegov temperament u stvari je rezultat duboko utemeljene strasti.

Bik ne voli površne odnose u ljubavi. On sve prihvata  zdravo za gotovo, pa ako zaista ne nameravate ništa ozbiljno sa njim, nemojte koristiti  fraze kao što su  "pauza"  u vezi  ili "otvorena veza". Ove reči ne postoje u njegovom rečniku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.