AFERA TRESE KRALJEVSKU PORODICU! Osoblje OPTUŽILO Megan Markl za MALTRETIRANJE, nakon OBJAVE nastao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 22:24

AFERA TRESE KRALJEVSKU PORODICU! Osoblje OPTUŽILO Megan Markl za MALTRETIRANJE, nakon OBJAVE nastao HAOS!

Teška situacija!

Prijatelj Megan Markl na Tviteru je objavio fotografiju Markelove kako se igra sa svojim sinom, malim Arčijem, kome je prema rečima onih koji su videli fotografiju porasla kosa, koja će izgleda biti riđa kao kod njegovog oca Harija.

Silver Tri, Meganin prijatelj odmah je fotografiju i izbrisao, a na njoj se mali Arči igrao dok je majka sedela pored njega. Fotografija je objavljena u jeku afere kada su Marklovu optužili da je maltretirala osoblje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kraljevskoj palata.

Silver je u svojoj objavi napisao.

- Ovo je Meg, prava osoba, ne naslovna priča. Ona mi je jedna od najdražih i najboljih prijateljica. Kao i svi njeni prijatelji, ja je ludo volim. Ona je prijateljica koja uvek insistira da čuje sve detalje vašeg života - napisao je Silver u opisu fotografije.

- Kada se preselite u novi grad, ona vam kreira knjigu sa uputstvima o tom mestu, šta možete da očekujete od njega, da se osećate manje nostalgično,  a zatim je ostavi na vašem pragu dok spavate - napisao je.

- Kada je moje dete bilo bolesno, ona je bila prva koja je pomogla. Ona je prijatelj koji sa vama deli sve svoje tajne, jer uprkos tome što ima svo pravo da oko sebe gradi zidove, želi da njeno srce uvek ostane otvoreno. Ovo je Meg, ovakva je bila pre nego što je upoznala Harija, ovakva je sada. Ona nije priča, već osoba. Volim je - napisao je kako bi odbranio Megan.

Arči se prvi put u javnosti pojavio 2019. godine, a Hari je nedavno progovorio o njemu.

- Moj sin ima neverovatnu ličnost, već govori, može da sastavi i nekoliko reči, a prva reč koju je izgovorio bio je krokodil, tri sloga - rekao je Hari.

U februafu su Megan i Hari saopštili i da će Arči postati stariji brat, rođenjem drugog deteta koje je na putu.

Megani i Hari su nedavno bili gosti kod Opre u emisiji, gde je ona progovorila o oputžbama bivših asistenata sa dvora, koji su je optužili za emotivnu manipulaciju.

- Ne znam kako su mislili da ćemo nakon svih ovih optužbi da ćutimo i ne kažemo ništa u svoju odbranu. Rukavice su bačene, ovo je takođe i novi niži nivo dobrih odnosa Harija sa kraljevskom porodicom i medijima u Britaniji - rekla je Megan tom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.